Vikingavallen är Ramunderstadens senaste bostadsområde i centrala Söderköping. De två sexvåningshusen stod klara i början av 2019 och här finns 56 lägenheter från ett till fem rum och kök, med varierande planlösningar. Bostäderna passar såväl en yngre målgrupp som barnfamiljen, paret eller dig som vill lämna villan för en ny lägenhet.

Gör en intresseanmälan!

Vill du flytta hit?

Är du intresserad av att hyra en lägenhet här? Gör en intresseanmälan.

Vill du läsa mer om bostäderna och spara informationen, kan du också ladda ner vår Bofaktabroschyr i pdf..

Om området

Vikingavallen etapp 2
Idéskiss markplanering. De två gulmarkerade husen ingår i etapp 2.

Husen ligger nära vårdcentral, tandläkare, apotek, bibliotek, butiker, frisörer, restauranger, skolor och motionsanläggningar. Här finns goda kommunikationer med täta bussturer till Norrköping och Valdemarsvik samt förbindelser vidare ut i länet från Söderköpings busstationen på andra sidan gatan. Det gör det enkelt att bo i Söderköping även om du jobbar eller studerar i någon av grannstäderna. Du har tillgång till allt samtidigt som du får ett lugnt och trivsamt boende med den lilla stadens alla fördelar. Och vill du cykla till Norrköping, finns det cykelbana hela vägen!

Vikingavallen etapp 2

Ljust och välplanerat

Lägenheterna är ljusa och välplanerade. En del har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, medan andra är utformade i mer traditionell stil. Ekparkett i samtliga rum ger ett trivsamt och ombonat intryck. I hall, badrum och WC är det klinker på golvet.

Vikingavallen etapp 2 interiör

Köket i samtliga lägenheter har kyl och frys, diskmaskin och spis med glaskeramikhäll samt micro. Bänkskivan i köket är en laminatskiva av gråmelerad stenimitation och bänkskåpen har utdragbara lådor.

Egen tvättmaskin och torktumlare

Tvättmaskin och torktumlare i varje lägenhet.Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare samt dusch med duschväggar i badrummet och det är klinker på golvet och kakel på väggarna. Alla lägenheter har balkong, utom på nedre plan där det är inhägnade uteplatser. Postboxar finns i entréplanet. Porten öppnas med nyckel eller kod och det finns även porttelefon. Lägenhetsdörren är säkerhetsklassad mot brand, inbrott och ljud.

Energi och bredband

Bredband finns indraget. Som hyresgäst får du information om vilken tjänsteleverantör du ska vända dig till. Husen har skön inomhusmiljö och högt ställda energikrav. 

Lekplats och förråd

På den trivsamma innergården finns lekplats för barnen och alldeles intill husen ligger Vikingavallens idrottsplan. Varje hus har eget barnvagnsförråd. Det finns också kallförråd i fristående byggnader på gården.

Lekplats för barnen

Parkering och miljöhus

I anslutning till husen finns parkeringsplatser och carportplatser att hyra. Separat avtal tecknas för dessa. Även laddningsstolpar för elfordon finns. Miljöhus för sopor och källsortering ligger på den trevliga innergården.

Medvetna materialval

Husen är byggda med medvetna materialval i enlighet med SundaHus miljökoncept. Det betyder att vi endast har använt väl beprövade och miljögodkända produkter och material.

Lägenhetsfördelning

I varje hus finns

  • 1 lägenhet om 5 rok
  • 2 lägenheter om 4 rok
  • 8 lägenheter om 3 rok
  • 12 lägenheter om 2 rok
  • 5 lägenheter om 1 rok

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Vikingavallen etapp 2 interiörNu SparaSparaSparaSpara SparaSpara SparaSpara SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Flerfamiljshus

56

lägenheter

1-5

rum och kök

Tvätt: Egen tvättmaskin och torktumlare

Balkong eller uteplats: Ja

Hiss: Ja

Förråd: På innergården

Fakta

Adress: Margaretagatan 26-28

Avstånd till centrum: 0,5 km

Hustyp: Sexvåningshus med putsad fasad

Byggår: 2017-2019

Parkering: Vanlig parkering med eller utan eluttag och carport med eluttag

Array