Sexvåningshusen på Margaretagatan 26 och 28 vid Vikingavallen börjar ta form, men är långt ifrån klara invändigt. Tillsammans med vår entreprenör Erlandsson Bygg, bjuder vi nu in dig till en förhandsvisning av några lägenheter i hus nr 26. Här får du också en liten försmak av hur motsvarande lägenhet kommer att se ut i det andra huset. Planlösningarna är nämligen olika i de båda husen.

Vi vill ge en känsla av hur det kommer att bli.
Båda husen innehåller ettor, tvåor, treor, fyror och femmor. Det finns alltså rum för både en yngre målgrupp, barnfamiljen, paret eller den som vill lämna villan för en lägenhet.

Ni kommer att slussas in i turordningsgrupper mellan klockan 10 och 13.
–     Detta är en byggplats, så av säkerhetsskäl behöver alla bära hjälm och reflexväst för att få komma in på det avspärrade visningsområdet. Det gör att alla inte kan vara inne samtidigt, förklarar Kjell Ottosson, projektchef och av samma skäl kan vi heller inte ta in barn under 12 år.

Se utsikten från våning 6!
Förutom att titta på lägenheten, får du som vill också åka bygghiss upp till sjätte våningen och se den fantastiska utsikten över staden.

Inflyttningen i de nya husen på Vikingavallen är beräknad till första kvartalet 2019 och du kan redan nu anmäla ditt intresse här. Läs mer om Vikingavallen, etapp 2!

Tid: 5 maj kl 10-13, drop in.
Samling: Margaretagatan 26-28. Entré från Margaretagatan. Parkering finns bl a vid Stinsen.