Ramunderstadens nästa bostadsprojekt är Eriksvik

08 februari 2019

Nu planerar Ramunderstaden för kommande bostadsprojekt på Eriksvikområdet. Här kommer vi att bygga 20 till 25 nya hyreslägenheter. Ni som är intresserade får gärna kontakta Ramunderstaden för mer information, vi vill såklart även höra era önskemål om er framtida bostad! Det är viktigt att Ni anmäler er till vår intressebank så att vi vet att ...

Läs mer

Välkommen Vidar!

06 april 2021

Vi hälsar vår nya medarbetare välkommen tillRamunderstaden.Vidar började som fastighetsskötare hos oss den 6 april 2021.

Läs mer

Vårfint i våra områden

18 mars 2021

Under vecka 12 börjar vi grovsopa i våra områden. Därefter kommer det att finsopas och vårstädas på asfalts- och grönytor.

Läs mer

NY PLANERAD BYGGSTART Badrumsrenovering & Stambyte – Husby Backe

04 mars 2021

Byggstart framflyttad på grund av Coronapandemin.Ny planerad byggstart i början på maj 2021.Dock med reservation, beroende på utvecklingen avrådande pandemisituation.Start på Hjortstigen 1+3 därefter arbetar vi oss genomområdet för att avsluta högst upp på Talgoxestigen.Ni kommer att bli kontaktade i god tid innan och få information gällande startdatum för just Ert badrum.

Läs mer

Vi ber Er…..

29 januari 2021

Vi ber alla våra hyresgäster att se sig för. På taken i våra områden är det snööverhäng på ett flertal ställen. Det är risk att snön rasar. Så vi ber er titta upp och se er för!

Läs mer

Nya bostadsområdet Eriksvik fortsätter växa fram

29 januari 2021

Nybyggnationen på Eriksvik följer tidplanen och nu är bottenvåningens väggar på plats.Installationer pågår av el-, rör- och ventilationsledningarsom ska gjutas in i golvet till våning 1, se bilder Entrésidan bottenplan Installationsarbeten i golv plan 1

Läs mer