Välkommen till den första etappen av Vikingavallen i Söderköping. Här har vi skapat 40 nya hyreslägenheter med balkong eller uteplats. De har 2–3 rum och kök och finns i storlekarna 60 och 72 kvadratmeter. I den första av de två etapperna byggde vi två fyravåningshus och ett tvåvåningshus, där samtliga hus har hiss.

Här får du ett modernt boende med den bekvämlighet som hyresrätten innebär. I badrummet har du egen tvättmaskin och torktumlare, klinker på golvet och kakel på väggarna, en avlastningsbänk och ett överskåp. I köket finns vitvaror från Siemens och skåpsinredning från Noblessa. På golvet i vardagsrummet, köket och sovrummen har du ekparkett. Dessutom är alla lägenheter förberedda för diskmaskin.

Lägenheterna är också utrustade med tv och bredband från Telia.

Vill du flytta hit?

Är du intresserad av att hyra en lägenhet här? Gör en intresseanmälan.

Om området

Här nedanför hittar du information om bostäderna och området. Du kan även ladda ner informationen som ett faktablad (pdf).
Situationsplan, Vikingavallen
Klicka på bilden för att få upp en större bild.

På innergården har alla lägenheter varsitt förråd på 3,5 kvadratmeter. Här finns även miljöhus, cykelförvaring, lekytor med sandlåda och gungdjur, öppna parkeringsplatser och platser i carport, en grill, bänkar och bord.

Hus 1–3 ingår i den första etappen. De två punkthusen tillhör den andra etappen som stod klara i början av  2019.

Vikingavallen ligger vid sportområdet med samma namn. Tvärs över gatan står Stationsmästaren, Sveriges första Svanenmärkta hyreshus. Här finns också Söderköpings stadsbibliotek, kulturkontor, turistbyrå, infokontor och Café Stinsen. I närheten finns vårdcentral, mataffärer och stadskärnan.

Med sitt läge strax intill busstationen och E22 kan du göra som 4 000 andra invånare: Bo i Söderköping och jobba i en annan stad. Tack vare den nya cykelvägen som går de 15 kilometerna till Norrköping kan du som är sportig byta ut bussen och bilen mot cykeln.SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

FLERFAMILJSHUS

40

lägenheter

2–3

rum och kök

Tvätt: Egen tvättmaskin och torktumlare

Balkong eller uteplats: Ja

Hiss: Ja

Förråd: På innergården

Fakta

Adress: Margaretagatan

Avstånd till centrum: 0,5 km

Byggår: 2015–2017

Parkering:

Övrigt: Carport och vanlig parkering utan el, Miljöhus, cykelförvaring, lekytor med sandlåda och gungdjur, grillplats, bänkar och bord.

Array