Ramunderstaden står idag inför en spännande framtid med nyproduktion av bostäder och kommunala projektuppdrag. Parallellt behöver vi sköta om det befintliga beståndet med både löpande och akut underhåll och det krävs en duktig och självgående person som kan ansvara för detta arbete.

Vill du bli en del av en organisation i förändring där du har möjlighet att påverka utvecklingen? Sök tjänsten som snickare så snart som möjligt!

Ramunderstaden erbjuder
Självständigt arbete
Bli en del av ett sammansvetsat team med möjlighet att själv styra din vardag.

Gemenskap
Ramunderstaden är ett företag med en familjär kultur. Dagliga samlingar, härliga kollegor och möjlighet att delta i aktiviteter utanför jobbet.

Balans i tillvaron
Förmånligt semesteravtal. Avtalet ger även möjlighet att löneväxla sin semesterersättning vilket ger medarbetaren ca 5-6 fler semesterdagar.

Hälsofokus
Förutom ett generöst friskvårdsbidrag om 4 000 kr anordnar Ramunderstaden varje vecka ett antal aktiviteter med fokus på hälsa. Vad sägs om innebandy, skogspromenad eller gruppträning?

Uppdragsgivare: Ramunderstaden
Placering: Söderköping
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Arbetsbeskrivning
Som snickare blir du en del av Ramunderstadens serviceteam som ansvarar för underhåll och renovering av lägenheter. I denna roll har du ett brett kontaktnät med externa entreprenörer inom t ex VVS, el och målning. Samtidigt förväntas du ha en god dialog med kollegor internt såväl som med hyresgäster. Du kommer att ansvara för mindre renoveringar men också totalrenoveringar av lägenheter. Tillsammans med organisationens målare planerar ni er vardag och prioriterar arbetet för att nå ett gott resultat.

Som snickare förväntas du självständigt genomföra reparationer av både större och mindre karaktär så som justering och montering av t ex, bänkskivor, karmar och socklar men även hela kök. Du kan komma att utföra fasadrenoveringar, montera väggar, lägga innertak och sätta kakel. Samtidigt sköter du själv materialinköp samt koordinerar lämpliga upphandlade entreprenörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkesbevis och minst ett par års erfarenhet av att arbeta som snickare. Du har goda kunskaper i svenska, god datavana samt B-körkort. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av plattsättning och/eller VVS.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och visar ett genuint intresse för kunder och samarbetspartners. Du har god samarbetsförmåga och delar med dig av information och expertis för att uppnå önskat resultat. För att bli framgångsrik i rollen så är du social, har lätt för att ta kontakt med andra människor samtidigt som du kan planera och prioritera ditt arbete självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag
Sök tjänsten senast 29 oktober 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

För information
Kontakta ansvarig rekryteringskonsult, karin.carlsson@randstad.se, 0733-434159

Ramunderstaden AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag i Söderköping. Vi bygger och utvecklar framtidens bostäder och vill medverka till att Söderköping blir en ännu mer attraktiv ort att leva, bo och arbeta i. Bolaget förvaltar och utvecklar dessutom 77 000 kvadratmeter i kommunägda verksamhetslokaler och ansvarar för lokalvården av ungefär 44 000 kvadratmeter kommunala lokaler. Vår egen projektorganisation ansvarar för alla om- till- och nybyggnationsarbeten inom det kommunala beståndet samt i egna fastigheter. Ramunderstaden äger 858 lägenheter, har ett 50-tal medarbetare och omsatte 117 miljoner kronor 2016. 2016 blev vi nominerade till Aktiv Bo’s utmärkelse Kundkristallen för “Högsta serviceindex” och “Största lyft serviceindex”.