Nu startar projektet med nya maskiner i era tvättstugor.

Men för att vi ska kunna genomföra detta och hålla tidplanen, måste vi ta tvättstugan i anspråk och stänga er tvättstuga i 2 dagar i samband med utbytet.

Exempel Ringvägen 32 A är stängd 4-5/9-18

 

Vid frågor vänligen kontakta fastighetsvärd

Daniel Hallin för Ringvägen, Kullborg och Rimmögatan,

Reinert Nyman för Husbybacke, 0121-196 00

Effektivisering av tvättstugor

Som vi tidigare har berättat om så har vi på Ramunderstaden beslutat att uppdatera utrustning och maskiner i tvättstugorna för att du som är hyresgäst ska kunna tvätta mer, men påverka miljön mindre.

Varje tvättstuga får två nya tvättmaskiner och en ny torktumlare med bättre kapacitet än de befintliga, samt ett nytt torkskåp. Dessutom installeras ett självdoserings-system som gör att rätt mängd vatten och rätt mängd flytande tvätt- och sköljmedel används. Självklart är produkterna från Svanenmärkta och Astma- och allergicertifierade varumärken som Comfort och Via! 

På vissa bostadsområden kommer detta att innebära en ökad möjlighet till tvätt, eftersom tre pass för tvätt per dag blir möjligt. Under en bokad tvättid kan du som är hyresgäst tvätta och torka ca 28-30 kg torrtvätt, eftersom de nya maskinerna som installeras har en högre kapacitet än de som byts ut.

De uppdaterade tvättstugorna kommer att ha ett nytt digitalt bokningssystem som ger möjlighet att boka tider via en app, dator eller som nu, gå ner till tvättstugan och boka direkt på plats. Ramunderstaden och våra leverantörer kommer att genomföra temakvällar med utbildning av den nya utrustningen och möjligheter till att ställa frågor. Vi kommer att behöva stänga tvättstugor i samband med nyinstallationen, se schema för installation på bilden här intill.