Vi hälsar fyra nya medarbetare välkomna till företaget. Möt en fastighetsvärd, en byggprojektledare, en snickare och en förvaltare!

Patrik Forsberg, byggprojektledare

Ny byggprojektledare är Patrik Forsberg som kommer direkt från Åhlin & Ekeroth där han jobbade som byggproduktionsledare med framför allt ROT-projekt.

– Söderköping är min plats på jorden sedan 1994, vilket är ett bevis på att jag trivs här, berättar Patrik. Min förhoppning är att kunna bidra till att Ramunderstaden blir ännu bättre på att utveckla och förbättra sitt fastighetsbestånd.

 


Peter Boman, fastighetsvärd

Peter Boman är ny fastighetsvärd i Sankt Anna och är själv Bottnabo sedan 7 år tillbaka. Innan han började hos oss var han elsäkerhetsansvarig hos en lamptillverkare. Ordning och reda och tydlig kommunikation är något han värdesätter.

– Jag älskar Söderköping och den här kommunen blev snabbt mitt nya hem. Här på Ramunderstaden ser jag fram emot att hålla en hög servicegrad gentemot våra kunder, säger Peter. För mig är det viktigt att saker verkligen blir gjorda och inte faller mellan stolarna.

 

Joakim Jonsson, snickare

Efter 30 år som snickare i både stora och små företag, senast nu NCC, valde han Ramunderstaden. Joakim Jonsson tyckte det var dags att förnya sig. Att han har gedigen kunskap förstår man ju. Dessutom vill han bidra med ett glatt humör och en stor portion noggrannhet. Och det var just variationen i jobbet som lockade honom till oss.

– Ena dagen river man ett köksskåp och sätter dit ett nytt. Andra dagen sätter man staket. Det finns så många olika saker att ta tag i och jag gillar kontakten med hyresgästerna, konstaterar han.

 


Ari Koivunen, förvaltare

Ari Koivunen är ny förvaltare och kommer närmast från Studentbostäder AB där han arbetade som områdesansvarig.
– Jag kände att jag behövde utvecklas och ville ta mig an nya utmaningar. Jag tänkte att ett mindre bolag skulle passa min breda kompetens inom förvaltning, berättar han.

Han tycker Söderköping är en trevlig, stillsam liten stad med närhet till skärgård och natur. På Ramunderstaden vill han bidra med nytänkande och goda idéer.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara