Du kanske inte märker det, men vi gör hela tiden en massa underhåll av våra fastigheter och lägenheter. Det kan vara allt från mindre saker som att vi byter ut en trasig bänk till att vi byter lås, helrenoverar lekplatser och målar om hela bostadsområden.

Det här är delar av vad vi har gjort de senaste månaderna. Alla hyresgäster som berörs av vårt eller underleverantörernas arbete har meddelats.

Alboga förskola

Ny klätteringställning och nytt solskydd vid Alboga förskolaVi har förbättrat lekytan med en ny klätterställning och satt upp ett nytt solskydd.

Kullborg

Vi byter ut låsen i fyra av husen. Låsbyten är någonting vi arbetar med hela tiden och nu har turen kommit till Kullborg. Vi byter ut låsen eftersom de har använts flitigt under många år och börjar bli slitna. Det här är både ett sätt för att öka tryggheten i lägenheten och samtidigt undvika problem med kärvande nycklar.

Husby backe

Vi ska måla trädetaljerna på aktivitetshuset vid Talgoxenstigen 7. Vi har beställt jobbet av våra underleverantörer, men det är inte påbörjat än.

Östra ryd

Vi genomför nu en andra målning vid Aspgården i Östra ryd. Vi målar det som vi inte hann med förra året.

Alboga

Ommålning av hus på Alboga
Som du säkert sett har vi tagit bort den röda färgen på husen. Vi gör det för att kunna måla om huset på samma sätt som vi gjorde med gården intill.

Alboga

Vi är på gång att förbättra utemiljön kring sittgrupperna och sandlådorna. Vi har skickat beställningen till våra underleverantörer, men arbetet är inte påbörjat än.

Blå porten

Vi kommer att måla om några av trädetaljerna på innergården.

Birkagården

Vi har bytt fönster på Birkagården eftersom de tidigare var något dragiga. De nya fönstren är energieffektiva treglasfönster.