Ramunderstaden följer folkhälsomyndigheten och region Östergötlands restriktioner och har bestämt att kontoret stänger för spontanbesök. Detta gäller från och med fredag den 30 oktober och tills vidare.

Folkhälsomyndigheten och region Östergötland har beslutat om ytterligare lokala restriktioner för vårt närområde. Läget i Östergötland är allvarligt med en kraftig smittspridning och gällande restriktioner uppmanas alla i Östergötland att hålla fysiskt avstånd, stanna hemma om du är sjuk, avstå alla sociala sammanhang och enbart umgås med de man bor tillsammans med. I restriktionerna finns även en avrådan att besöka fysiska butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i livmedelbutiker eller apotek kan dock göras. Restriktionerna gäller från och med till 19 november men kan komma att förlängas.

Ska du flytta in eller ut till 1 november?

Vi har däremot tillfälligt öppet för in- och utlämning av nycklar för er som ska flytta. Fredag den 30 oktober är receptionen öppet mellan kl. 8-12 och måndag den 2 november kl. 7-16.
Självklart ska du som besöker oss vara frisk och vi hjälps åt att hålla fysiskt avstånd till varandra.
Vi kommer att begränsa antalet personer som samtidigt får vistas i vår reception för att kunna hålla avstånd.

Behöver du kontakta oss?

Vi finns på telefon 0121-196 00, måndag till fredag kl.8-12 och 13-16.

Det går även alltid att mejla oss på: info@ramunderstaden.se

Har du ett ärende där du behöver träffa oss personligen kan du boka en tid genom att ringa eller mejla till oss. Dessa bokade besök erbjuder vi under förutsättning att du som kommer är frisk.

Vi hjälps åt tillsammans!

Array