Varje år mäter AktivBo kundnöjdheten hos 250 fastighetsbolag. Enligt färska siffror har det kommunala fastighetsbolaget Ramunderstaden i Söderköping de nöjdaste hyresgästerna.

– Det känns fantastiskt bra att ha branschens mest nöjda kunder, säger Thomas Angström, vd på Ramunderstaden. Det som är viktigast för oss är att det är våra hyresgäster som säger att vi är bäst. Siffrorna visar tydligt att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som gör ett fantastiskt arbete för hyresgästerna.

I konkurrens med 250 fastighetsbolag där över 354 000 lägenheter jämförs har Ramunderstaden de nöjdaste hyresgästerna, enligt AktivBos senaste undersökning.

– Anledningen till att vi gör sådana här undersökningar är enkel, säger Thomas Angström, vd på Ramunderstaden. Genom att fråga hyresgästerna vad de tycker om oss kan vi få reda på hur saker faktiskt fungerar, istället för att gissa.

Det här är tredje året i rad som Ramunderstaden mäter hur nöjda hyresgästerna är med sitt boende. Thomas Angström påpekar att undersökningen egentligen bara är starten på det riktiga arbetet. Nu kommer de att gå igenom siffrorna med all personal för att prioritera vilka åtgärder som behöver göras. Därefter väntar ett års hårt arbete i väntan på nästa undersökning.

Kontakt

Thomas Angström, vd
thomas.angstrom@ramunderstaden.se
0708–19 68 30

Niklas Jensen, fastighetschef
niklas.jensen@ramunderstaden.se
0121–196 23

Bilder

Thomas Angström (tif, 11 MB, foto: Fotografica)

Om Ramunderstaden

Ramunderstadens uppdrag är att förverkliga Söderköpings kommuns bostadsutveckling genom att äga och tillhandahålla goda bostäder – i huvudsak hyresrätter. Bolaget förvaltar också 74 000 kvadratmeter i kommunägda verksamhetslokaler och ansvarar för lokalvården av ungefär 43 800 kvadratmeter kommunala lokaler. Ramunderstaden äger omkring 850 lägenheter, har ett 50-tal anställda och omsatte under 2015 ungefär 102 miljoner kronor.