Projektchef Stefan KarlssonStefan Karlsson blir ny projektchef hos Ramunderstaden. Han har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från Stångåstaden där han arbetat som projektledare.

Stefan Karlsson är högskoleingenjör i grunden och har tidigare arbetat som projektledare och produktionschef hos bland andra Stångåstaden, HSB och Skanska. Han kliver in i en ny roll hos Ramunderstaden där han kommer att ha ett övergripande ansvar för de egna byggprojekten och även uppdragen som bolaget sköter åt kommunen.

– Stefan har precis den breda erfarenhet vi behöver just nu, säger Thomas Angström, vd för Ramunderstaden. Han har varit med vid flera stora projekt, från detaljplan till färdigt hus, och passar in i de kommande projekt vi ser både från kommunens och vår egen sida. Vi har ett fastighetsuppdrag där vi ska kunna producera vilken typ av boendeform som helst, enligt en hållbar utveckling, så det här är helt klart en rekrytering i den linjen.

Ramunderstaden inledde tidigare under sommaren det största nybyggnadsprojektet i bolagets historia – att i två etapper bygga 97 nya hyreslägenheter centralt i Söderköping.

Stefan Karlsson börjar sin tjänst hos Ramunderstaden i slutet av september 2015.

Kontakt

Thomas Angström, vd
thomas.angstrom@ramunderstaden.se
0708–19 68 30

Pressbild

Stefan Karlsson, tillträdande projektchef (tif, 31 MB)

Om Ramunderstaden

Ramunderstadens uppdrag är att främja kommunens utveckling som attraktiv och efterfrågad bostadsort genom att äga, förvalta och utveckla bostäder i Söderköping. Bolaget förvaltar också 73000 kvadratmeter i kommunägda verksamhetslokaler och har ett omfattande lokalvårdsuppdrag. Ramunderstaden äger omkring 800 lägenheter, har ett 50-tal anställda och omsatte under 2014 ungefär 104 miljoner kronor.

Array