Uppdaterad 2014-06-10: Tjänsten är tillsatt och går ej längre att söka.

Ramunderstaden är Söderköpings kommuns fastighetsbolag. Vi har omkring 800 egna hyreslägenheter och förvaltar även alla kommunägda verksamhetslokaler, som till exempel förskolor, skolor och vårdbyggnader. Nu behöver vi förstärkning för att kunna göra ett ännu bättre jobb.

Vad innebär jobbet?
Du kommer att utföra både inre och yttre reparationer och även sköta om en del grönytor. Du är vårt ansikte utåt och möter dagligen hyresgästerna i området du ansvarar för. Ett par gånger varje år genomför vi kvällsaktiviteter för våra hyresgäster och då är du givetvis på plats.

Du kan även läsa intervjun med vår senast anställde fastighetsvärd, Magnus Karlsson, för att få reda på mer om oss och jobbet.

Arbetsuppgifter i korthet
– Hålla helt, rent och snyggt i ditt område
– Felavhjälpande underhåll och rondering
– Yttre skötsel
– Ta hand om felanmälningar
– Hantera lättare störningar
– Kontakt med hyresgäster och entreprenörer

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av yrket. Du har åtminstone en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot bygg, el, trädgård eller vvs. Du har B-körkort och tycker det är självklart att använda en dator i jobbet. Givetvis kan du läsa, skriva och prata svenska. Eftersom vi arbetar med delegerat ansvar måste du gilla att prioritera ditt eget arbete, ge service och jobba proaktivt.

Uppdaterad 2014-06-10: Tjänsten är tillsatt och går ej längre att söka.

Array