Grillafton på KullborgUnder tisdagkvällen ordnade vi en grillafton vid Kullborg. Vi ville tillsammans med hyresgästerna fira att vi är färdiga med den sista etappen av den stora renoveringen av området – som började redan 2008.

Från Ramunderstaden var fastighetschef Niklas Jensen och fastighetsvärd Lotta Carlsson på plats. Ett 50-tal besökare dök upp för att grilla och prata om förändringen. Det mest populära tillägget har helt klart varit de utökade och inglasade balkongerna, och trädäcken på bottenvåningarna.

Under renoveringen i Kullborg har vi förbättrat utemiljön med cykelställ och nya uteplatser med bänkar. Vi har lagt kantstenar och anlagt nya gångvägar, planterat buskar, installerat ny utebelysning och bytt dränering. I vissa av husen har vi också gjort stora förbättringar av tillgängligheten genom att exempelvis installera hissar.

Vinnarna av tipspromenaden och presentkort på Fix konditori är Inger Törngren (200 kr), Christer Bergström (100 kr) och Ing-Mari Hansson (50 kr).

Vi skrev ett längre reportage om renoveringen av Kullborg i det första Ramunderbladet, där vi även ställde några frågor till fastighetsvärd Lotta Carlsson. Om du missade det kan du läsa det här på webben.