Vi hälsar vår nye förvaltningschef Stefan Hansson välkommen till Ramunderstaden. Stefan kommer att efterträda Jessica Ohlsson som slutar i början av året. Hans ansvarsområde blir förvaltning av företagets egna bostäder och lokaler samt de lokaler vi förvaltar åt Söderköpings kommun. Stefan får också personalansvar för våra fastighetsvärdar och den fastighetsförvaltare som tillträder den 19:e februari.

– Jag är egentligen norrlänning men har jobbat i Göteborg och Borås de senaste 10 åren, både på leverantörssidan och beställarsidan, berättar han.


För företaget Crendo Fastighetsförvaltning var han regionchef för västra Götaland som förvaltade fastigheter på entreprenad. De senaste tre åren arbetade han som boservicechef för det kommunala fastighetsbolaget AB Bostäder i Borås. Nu var det kärleken som fick honom att söka nytt jobb och i dag pendlar han mellan Linköping och Söderköping.

– Jag vill bidra med ett bra ledarskap som handlar mycket om att coacha och stötta våra medarbetare. Men också med lite nytänkande, menar Stefan. Jag tror min breda erfarenhet av ledarskap från det militära, den kommunala och den privata sektorn är en bra grund i det här jobbet. Mitt fokus kommer att vara ständiga förbättringar och utveckling, vilket kräver god planering och ett ekonomiskt arbetssätt. Det är flera nya medarbetare som börjar inom de närmaste månaderna och sammantaget kommer vi att bli ett starkt gäng och en bra mix med olika slags erfarenhet. Det ser jag fram emot.

SparaSpara