Vi behöver flera sommarjobbare som håller rent och snyggt i våra bostadsområden under semesterperioden. Vi söker också en arbetsledare med körkort. Du ska tycka om att samarbeta och vara utomhus hela dagarna. Det är en fördel om du är van att klippa gräs eller rensa ogräs.

Sommarjobbare över 15 år, tre veckor i centrala Söderköping
Du kommer att jobba med yttre skötsel som att rensa ogräs, klippa buskar samt hålla rent och snyggt i våra bostadsområden. Du kommer att ingå i ett av två arbetslag som jobbar tre veckor per lag under sommaren.

Arbetsledare med körkort, centrala Söderköping
För att hjälpa våra sommarjobbare behöver vi en arbetsledare under sommaren. Din uppgift blir att stötta och se till att de kan sköta sitt arbete. Du kommer även att ha hand om delar av den yttre skötseln i våra bostadsområden, rensa ogräs, klippa häckar och plocka skräp. Eftersom du kommer att använda maskiner och köra en mindre traktor är det ett krav att du har minst B-körkort.
Vi söker en yngre person som har vana av att jobba i lag och hantera ungdomar, gärna med erfarenhet från exempelvis idrottens värld. Du kommer att jobba under hela sommarperioden.

En sommarjobbare, S:t Anna/Stenbrinken
Vi söker en sommarjobbare som är över 18 år och har körkort. Du kommer under sju veckor att jobba med gräsklippning, yttre skötsel, tillsyn och mindre reparationer på fastigheterna.

En sommarjobbare, Östra Ryd
Vi söker en sommarjobbare som är över 18 år och har körkort. Du kommer under sju veckor att jobba med gräsklippning, yttre skötsel, tillsyn och mindre reparationer på fastigheterna.

Är du intresserad?
Skicka in en ansökan till info@ramunderstaden.se där du skriver lite om vem du är och varför du vill jobba hos oss. Du kan även lämna in din ansökan i receptionen på Margaretagatan 23. Senast den 24/3 vill vi ha din ansökan.

Array