Ramunderstaden får ny fastighetschef i mitten av januari 2017. Det blir Jessica Ohlsson från Heimstaden som efterträder vår tidigare fastighetschef Niklas Jensen. Jessica arbetar i dag som områdeschef på Heimstaden i Katrineholm där hon ansvarar för 1500 bostäder och 100 lokaler. Hon har tidigare arbetat både som förvaltare hos Riksbyggen och som projektledare och affärsutvecklare hos Sodexo.

– Vi är glada att kunna välkomna Jessica till oss och ser fram emot att få ta del av hennes stora erfarenhet och kompetens säger Thomas Angström, VD för Ramunderstaden.

– Jag ser verkligen fram emot att jobba i Söderköping och på Ramunderstaden, säger Jessica Ohlsson. Söderköping växer starkt och det ska bli spännande få vara med i stadens utveckling. Jag känner stor ödmjukhet inför uppdraget.

Kontakt:
Thomas Angström, vd
thomas.angstrom@ramunderstaden.se
0708 19 68 30

Ramunderstadens uppdrag är att förverkliga Söderköpings kommuns bostadsutveckling genom att äga och tillhandahålla goda bostäder – i huvudsak hyresrätter. Bolaget förvaltar också 74 000 kvadratmeter i kommunägda verksamhetslokaler och ansvarar för lokalvården av ungefär 43 800 kvadratmeter kommunala lokaler. Ramunderstaden äger 850 lägenheter, har ett 50-tal anställda och omsatte 102 miljoner kronor 2015.

Array