Niklas Jensen är sedan augusti ny fastighetschef på Ramunderstaden, men likt Karin har han lång erfarenhet från branschen. Han har arbetat med fastigheter sedan han var 15 år gammal och även tidigare jobbat tillsammans med vår nya uthyrningsansvariga, Karin Knutsson.

”Det här är ett fantastiskt jobb och jag kan inte tänka mig något bättre. Tänk dig själv att få arbeta med det som kanske är mest värdefullt för oss människor. Att få förvalta det tryggaste vi har, nämligen vårt hem. Med Ramunderstaden är det särskilt kul eftersom det är få företag som bygger nya hyresrätter, och som dessutom städar och sköter om sina egna fastigheter.”

Han började sin yrkesbana som fastighetsskötare och har sedan dess varit bland annat arbetsledare, förvaltare och områdeschef. De sista sju åren har arbetat med att ha övergripande ansvar.

”Man brukar prata om att man gillar mixen på ett jobb, men i det här yrket är det verkligen så. Ena stunden förhandlar jag om en spisplatta för några hundralappar, för att i nästa stund planera en bostadsanpassning för över miljonen. Och mellan de här samtalen går det bara några minuter.”

Det är Niklas som kommer att ha personalansvar för alla fastighetsvärdar och ansvara för fastigheterna. Du når honom på 0121-196 23 eller niklas.jensen@ramunderstaden.se