Karin Knutsson, uthyrningsansvarig på RamunderstadenKarin Knutsson är ny uthyrningsansvarig på Ramunderstaden när Peter Sköld nu går i pension. Men hon är varken ny i branschen eller kommunen. Hon har tolv års erfarenhet från fastighetsbranschen, även om yrkesbanan hade kunnat vara en helt annan.

– Ja, jag utbildade mig till svetsare och läste verkstadsteknisk linje för många år sedan, säger Karin. Svetsningen var avklarad och jag hade bara sju veckor kvar av utbildningen när jag blev rekommenderad ett jobb på Realia. Jag sökte jobbet och fick det. Det var också slutet på min korta karriär som svetsare.

Karin bodde tidigare nedanför Husby Backe. När barnen blev stora flyttade hon och hennes man till ett hus i Sankt Anna. Att det skulle bli någonting annat än Söderköping var det aldrig tal om.

– Jag har varit Sörpingbo så länge att jag nu möter hyresgäster som skötte om mina barn när de var små. Jag stortrivs här och gillar redan mitt nya jobb. Första månaden har varit både rolig och spännande.

Den största nyheten för dig som hyresgäst är att Karin, istället för fastighetsvärdarna, sköter om lägenhetsbesiktningen. Förutom det är rutinerna precis som vanligt. Du når Karin Knutsson på 0121–196 02 och karin.knutsson@ramunderstaden.se.

Array